Nye nettsider m/butikk og brosjyrer

By HELLI - Admin 9 år ago
Home  /  Blogg  /  Nye nettsider m/butikk og brosjyrer

 

Prosessen startet vi ved å samle ideer og systematiserte  innspill fra kunden. Her syntes vi det var viktig å bruke god tid og tenke nøye gjennom hvordan informasjon skulle prioriteres. Vi laget flere skisser/retninger på både webside, produktbrosjyre og annonser. I denne fasen er det viktig å ta et skritt tilbake og gi skissestadiet tilstrekkelig med modningstid.  De ulike uttrykksformer ble de til veggpynt på kontoret. Etter hvert som interaksjonsdesignet falt på plass startet vi med implementering og programmering.

Vi er nå ferdige med fase 1 (norsk og engelsk) og er i gang med implementering av fransk og russisk.

Nettsiden er selvfølgelig tilpasset alle mobile enheter, se den her: http://www.norcool.no/

Dette sier daglig leder Per Kristian Ervik om produktene:
«Vi er veldig fornøyd med produktene HELLI har designet og produsert for oss. Tilbakemeldingene fra våre kunder og ansatte er meget positive. Dette er en viktig del av markedsføringen vår og vi er trygge på at dette vil styrke oss ytterligere.»

Norcool har tradisjoner tilbake til 1978 og er i dag en ledende leverandør av kjøleaggregat, kjølerom, kjølehjørner, kjøleskuffer, vinkjellere og innovative løsninger for oppbevaring av vin.

Norcool har valgt HELLI – Visuell kommunikasjon til å levere nye nettsider, design og produksjon av nye produktkataloger og andre trykksaker. Resultatet er nye produktkataloger og komplette websider på 8 forskjellige språk som viser det brede utvalget av Norcools varesortiment.

Helli – Visuell kommunikasjon leverte:
– Oppdatering av visuell profil
– Nettside
– Brosjyrer
– Ikoner
– Brevark og konvolutter
– Visittkort
– Film
– Annonser
– Nyhetsbrev
– Dataark
– Div. maler

Category:
  Blogg
this post was shared 0 times
 000