Spar penger, bruk webdesigner!

By HELLI - Admin 5 år ago
Home  /  Blogg  /  Spar penger, bruk webdesigner!

I dag finnes det muligheter til å lage nettsider selv og noen spør seg derfor; hvorfor skal jeg bruke et byrå?

1 – Du sparer tid

Et byrå gir deg fordelen av at de ansatte er eksperter på fagområdene sine og kjenner vellykkede og effektive måter å lage nettsteder på. Du sparer derfor tid og kan konsentrere deg om det du er god på

2 – Et unikt resultat

Løsninger der man kan lage nettsider selv er ofte svært begrenset og du ender gjerne med et resultat som er likt mange andre sider på nettet. En profesjonell designer har evnen til å designe en nettside som er unik, gjennomarbeidet og gjennomtenkt og som fungerer i alle nettlesere.

3 – Enkelt å bruke

Et godt design og gjennomtenkte tekniske løsninger gir nettsider som er enkle i bruk, både for kunden og målgruppe

4 – Slå konkurrentene

En proff hjemmeside skaper tillit. Førsteinntrykket er like viktig på nett som i det virkelige liv. Et godt design og riktig kommunikasjon vil få nettstedet til å skille seg ut blant konkurrentene.

5 – Riktig kommunikasjon

Å bruke et byrå som er gode på kommunikasjon gjør at du når ut med et konsekvent budskap som representerer din bedrift klart og overbevisende.

6 – Synlig i søkemotorer

Hjemmesider består av mer en bare design og kode – tekst er minst like viktig. Et proft byrå vet hvordan man bruker tekst og søkemotorverktøy for at din nettside blir søkemotorvennlig.

7 – Du blir en bedriftens nettsideekspert

Ved å jobbe med profesjonelle lærer du mye om prosessen og hvilke elementer som skal til for et vellykket prosjekt. Denne kompetansen vil være til nytte for andre i bedriften som ikke jobber med nettsider i dag.

8 – Sikkerhet

Proffe webdesignere tar sikkerhet på alvor. Gode rutiner og oppdatert teknologi gjør at du kan senke skuldrene og slappe av. Er nettsidene dine oppdatert med HTTPS? 

Referanse: Marketingmedia.ca 

Category:
  Blogg
this post was shared 0 times
 000