AMNYTT – et heldigitalt fagtidsskrift

By HELLI - Admin 5 år ago
Home  /  Blogg  /  AMNYTT – et heldigitalt fagtidsskrift

AMNYTT – et heldigitalt tidsskrift

I 2012 stod AMNYTT Magazine ovenfor et strategisk paradigmeskifte. Sjefsredaktør Jan Eirik Schiøtz tok beslutning om å legge ned papirmagasinet for så å satse 100% digitalt. Mye av bakgrunnen lå i de høye portoutgiftene som Norge har.

Det var faktisk en ganske tøff beslutning å ta, og AMNYTT Magazine var antagelig det første fagtidsskrift i Norge som satset hel-digitalt, og fortsatt er de de eneste! Selv om det nå kun er fire år siden beslutningen ble fattet er det som et «lys-år» å regne i den digitale verden. 

Både lesere, annonsører og redaktør var naturlig nok spent på fremtiden og responsen den gang var sporet av forsiktig optimisme. De første utgavene hadde ca 5000 lesere og i dag har de mellom 15.000 og 20.000 lesere –  pr. utgave!

Det skal sies at det har vært  og er spennende å jobbe med en kunde som er det vi kaller «digitalt moden» og som ser å utnytte de mange kanaler som i dag er tilgjengelige. Gøy for oss å kunne benytte all for ekspertise på området.

Det er kanskje ikke mye nytt i å utbasunere at kombinasjon av design og lesbarhet har stor betydning for at man skal nå fram med budskapet. Etter siste utgave ble det jammen en fjær i hatten på oss også. Se bare her:

«Hei Arinbjørn
Jeg har fått mange gode tilbakemeldinger på designet i siste utgave. Hyggelig for oss alle!
Ha en god dag.»

Hilsen AMNYTT
Jan Eirik Schiøtz
Ansvarlig redaktør

Category:
  Blogg
this post was shared 0 times
 000