For ikke lenge siden ble det funnet en alvorlig feil i sikkerhetsprotokollen til de fleste WI-FI nettverk i verden. Protokollen WPA2 skal være nærmest matematisk umulig å bryte seg inn på, og er den sikreste standarden for kryptering av nettverk vi har i dag. Se videoen som demonstrerer angrepet utført med sikkerhetssårbarheten. Programmet som utnytter feilen prøver ikke å bryte seg igjennom sikkerhetsstandarden, men i stedet tar den i bruk en «Man in the middle-attack»

Les mer

HELLI Visuell kommunikasjon har bred kunnskap innenfor film, reklame, og musikkproduksjon. Ta en titt på videoen som en av våre kollegaer har produsert. Vi skreddersyr løsninger etter deres behov og budsjett. Kontakt oss om du ønsker å diskutere din neste reklamefilm eller annet form for visuell kommunikasjon.

Les mer

Jammen skjer det mye rart i den digitale verden om dagen. Facebooks hemmelig retningslinjer er lekket og det går der frem at moderatorene som er sterkt underbetalte og eksponeres for vanvittige sener må tillate at filmer med selvmord kan sendes direkte og er innafor. Ikke nok med det, innhold som viser fysiske og psykiske overgrep på barn er greit, så lenge overgrepene ikke skjer på en sadistisk måte! Men på den annen side; å true

Les mer

Det har Grønvold Maskinservice AS funnet ut også.  Derfor har Jonas hos oss laget en kort demofilm fra deres markedsdager. Her slipper leverandører til og gis mulighet til å promotere sine produkter ytterligere. Denne videoen er 2 min 48 sek. Akkurat passe lang. Ta en titt. Kanskje vi kan lage noe for deg også. Bilder fra demodagen:

Les mer