Digitalt magasin for AMNYTT

By HELLI - Admin 9 år ago
Home  /  Blogg  /  Digitalt magasin for AMNYTT

Stadig flere tidsskrift digitaliseres og fagbladet AMNYTT Magazine, har nå også gjort det. Med over 5000 lesere er AMNYTT et av de større uavhengige fagtidsskriftene. Oppgaven vår har vært å tilpasse magasinet for lesing på vanlig skjerm og iPad.

Ansvarlig redaktør, Jan Eirik Schiøtz, har valgt HELLI – Visuell kommunikasjon som leverandør av design så vel som teknisk løsning. Vi er stolte av å bli valgt som sparringspartner når bladet står forran en ny og spennende tid.

Vi har også levert et nettsted med tilpasningsdyktig design (Responsive design), som vil tilpasses skjermens størrelse. Nettstedet skal fungere som et bibliotek hvor man alltid har tilgang til de digitale utgavene av bladet. Vi mener det gir annonsørene en høyere ROI.

Magasinet kan leses rett i nettleseren, enten du sitter på en vanlig pc, iPad eller andre håndholdte enheter. Dette er viktig for brukervennligheten.

Med denne løsningen får man flere muligheter innholdsmessig og man kan også måle responsen, analysere og få god effektdokumentasjon. Dette gir muligheter man ikke har med tradisjonell lesing.

Den tekniske løsningen og første utgave kan du se her:

digital.amnytt.no

Category:
  Blogg
this post was shared 0 times
 000