Helli Grafisk sponser Galdhøpiggrennet

By HELLI - Admin 9 år ago
Home  /  Blogg  /  Helli Grafisk sponser Galdhøpiggrennet

For 10. år på rad er vi sponsor til Galdhøpiggrennet, Norges største fjelltelemarkrenn med bortimot 400 deltakere. I alle år har vi bidratt med produksjon av diverse markedsmateriell og startnummer. I tillegg er jeg selv en del av arrangørstaben. For meg er det faktisk et privilegium å få arbeide med planlegging, forberedelser og klargjøring til rennet noe som tar to hele dager med knallhard jobbing.

De fleste i arrangørstaben reiser opp på Spiterstulen onsdag kveld. Om tiden strekker til kan det i godvær bli en bonustur opp til selve piggen. Det er faktisk en stor opplevelse å stå på norges høyeste topp og se utover. Det gir en påminnelse om hvor liten man egentlig er!

Ellers teller arrangørstaben rundt 30 personer som foruten legeteam inneholder samband, tidtakere og øvrig teknisk personale. Det ligger i sakens natur at det byr på mange utfordringer med et såpass stort renn i en nasjonalpark. Det er både lærerikt og givende å være en del av denne flotte arrangørstaben. Teamfølelsen er til å ta og føle på.
På renndagen hadde jeg i mange år jobb som portvakt men de siste årene har jeg rykket opp til start på renndagen. Å arbeide i 6 timer i 2000 meters høyde er greit, men i kulig og snøfokk er minuttene utrolig lange og kalde. For å komme til start har man jo også gått bortimot 3 timer (Man trenger ikke lese på senga om kvelden for å få sove).

HELLI - Visuell kommunikasjon sponser Galdhøpiggrennet

Litt fakta om rennet:
Starten går fra Svellnosi innunder Galdhøpiggen og målseglet ligger nede ved Spiterstulen. Rennet er spesielt fordi det gjennomføres i nasjonalpark. Her finnes selvsagt ingen heis. For å komme seg til start må man gå/klatre. Oppstigningen til toppen avhenger av kondisjonen, man må regne med ca. 3 timer. Og nedfarten; de beste bruker under 3 minutter. I fjor vant Lars Berger en av klassene.
For mange er premiefesten lørdag helgas høydepunkt og ordføreren i Lom tar ofte turen opp på fjellet for å bistå oss med premieutdelingen.

Mer om rennet her: www.galdhopiggrennet.com

Category:
  Blogg
this post was shared 0 times
 000