Lia Trening

By Kjetil Kriken 5 år ago
Home  /  Blogg  /  Lia Trening

Lia Trening bestilte en funksjonell og kul webside. Det har de jammen fått.  Vi har integrert deres online booking og medlemssystem som er levert av Exceline. Nettsiden har muligheter for å blogge både med tekst, lyd og video. Den er selvsagt tilpasset alle enheter som mobil.

LES OM SELVBETJENTE NETTSIDER

Lia Trening er fullsortiment senter med stort fokus på miljø, treningsglede, service og oppfølging. De tilbyr styrke- og gruppetrening, personlige trenere og instruktører med høy faglig tyngde. Lia Trening har et 1000 kvm. stort treningssenter med spinning, stretch og tøyeavdeling, og helt nye utstyrsparker for kondisjon og styrke og holder til i nye lokaler lokaler sentralt på Holmlia.

«Helli utmerket seg raskt ved å vise tydelig forståelse av våre ideer og var ikke redd for å komme med sine synspunkter på forbedring og optimalisering av nettsiden. Totalløsningen på prosjektet var akkurat slik vi så for oss og vi er kjempe fornøyd med brukergrensesnittet og designet!»
Daniel Nybø, Lia Trening


Med en frisk og ny
aktør i et tøft markedet, kom Lia Trening til HELLI for å få en nettside som i meget stor grad skulle bygge merkevaren, men mest av alt gi muligheter for selvbetjening for brukerne. Dette løste vi ved å lage tydelige knapper, der bildene er med å presentere hva som ligger på siden du trykker deg inn på. På denne måten kan vi både være brukervennlige og bygge merkevare på samme tid, noe som alltid er den største overordnende utfordringen for mange nettsider i dag.

Vil du snakke med oss om din nettside? Kontakt Kjetil på kjetil@helli.no eller 98 42 99 79.

Category:
  Blogg
this post was shared 0 times
 000