Hvem er HELLI?

Fra oppstarten i 1982 har HELLI sett Oddvar Brå brekke staven, Dagens Næringsliv skrive ”Internett er en flopp!” og Microsoft uttale ”iPhone har ingen sjanse”. HELLI er et byrå med bred kompetanse og lang erfaring.

Vi jakter det relevante for din målgruppe, med relevant kompetanse til relevant tid. Sammen skaper vi verdier. Etablert av Erik Helli, har HELLI utviklet seg til å bli en totalleverandør innen markedsføring for din bedrift – uavhengig av kommunikasjonskanal. Vi har lang erfaring i bransjen – erfaring som gir mer effektive prosesser og bedre resultater.

Når kontakter du HELLI?

Når tiden ikke strekker til

Ingen markedsavdeling? Utfordringer som gjør at du trenger en hånd? HELLI er en langsiktig samarbeidspartner for både faste og uforutsette oppgaver.

Målgruppen vet ikke hva dere leverer

Det er lite til hjelp med en kjent merkevare eller virksomhet, når målgruppen ikke vet hva dere leverer. Merkekunnskap krever god jobb i både nye og tradisjonelle medier.

Merkevaren din er lite kjent

Det er mange i et tøft marked og det er enkelt å kopiere et produkt eller en tjeneste. Vi bygger din merkevare gjennom et samspill av teknologi, design og kommunikasjon.

Når dere ikke vet om dere er oppdatert nok

Krav om universell utforming, mobiltilpassing, responsive nettsider, SEO, SEM, Native Ads, Google, Facebook, Twitter, LinkedIn, Instagram, UX etc. Vi er ikke opptatt av at du må ha alt å være overalt. HELLI viser hva du må ha, bør ha og kan ha.

Omstilling eller synkende omsetning

«Å kutte ut markedsføring for å spare penger, er som å stoppe klokken for å spare tid» uttalte Henry Ford. Vi hjelper deg å få mye ut av lite og å holde tempo oppe i krevende tider.

Du vet ikke hvem eller hva om målgruppen

Selge uten å vite til hvem eller lage brukervennlige nettside uten å vite hva bruker vil ha er vanskelig. Gjennom analyser, undersøkelser og erfaring skaffer vi oss relevant innsikt om dine kunder.

Hvorfor velge HELLI?

Erfaring

Vårt personell har høy kompetanse og bred erfaring med levering og utvikling av tjenester.

Kvalitet

Vi bryr oss om ditt produkt like mye som deg, derfor er det meget viktig for oss å levere høyeste kvalitet.

Rask levering

Hos oss vil ditt produkt blir levert i tide, vi er dødelig opptatt av å holde på deadlines.