Brilleland webshop

Web
By HELLI - Admin 7 år ago

Brilleland-innloggingBrilleland-forsideBrilleland-produkter2Brilleland-enkel-produkt22

Kunde:
Brilleland AS

Oppdrag:
Design og utvikling av nettside med webshop

 

Brilleland AS er en landsdekkende optikerkjede som har levert billige briller til en høy kvalitet i over 25 år. Brilleland Webshop er utviklet i samarbeid mellom Brilleland og IT Grafisk, og er et bestillingsverktøy for butikk- kommunikasjons- og kampanjemateriell.

Brilleland Webshop er spesialdesignet for Brillelands butikker for å gjøre bestillingsprosessen så enkelt og oversiktlig som mulig. HELLI – Visuell Kommunikasjon har stått for design i tråd med Brillelands eksiterende profil, samt utvikling og kvalitetssikring etter Brillelands ønsker og behov.

Dette sier markedskoordinator Maria Worre:

«Brilleland Webshop ble spesialdesignet for våre butikker med tanke på å gjøre bestillingsprosessen av butikk-, kommunikasjons- og kampanjemateriell så enkel og oversiktlig som mulig. Her har HELLI – Visuell kommunikasjon virkelig truffet spikeren på hodet, da de med sin geniale webshopløsning har skapt en enklere hverdag både for oss i markedsavdelingen, for våre butikker, og for vårt trykkeri. Prosjektet ble først påtenkt i november 2012, og allerede første uke i februar (som ønsket) var Brilleland Webshop lansert og tatt imot med åpne armer – med vakkert design og superenkel brukervennlighet.»

Se nettstedet her: brilleland.itgrafisk.no

HELLI – Visuell kommunikasjon leverte:

  • Nettside med webshop
this work was shared 0 times
 000