Legemiddelindustrien – LMI

Nettside og visuell identitet
By HELLI - Admin 6 år ago

Kunde:
Legemiddelindustrien – LMI

Oppdrag:
Nettsideutvikling med ekstranett
Se nettside:

Legemiddelindustrien (LMI) er bransjeforeningen for legemiddelindustrien i Norge. Norske og utenlandske legemiddelselskaper er medlem av foreningen, både store multinasjonale selskaper og små norske gründersel­skaper.

HELLI ble høsten 2015 invitert til en byråkonkurranse hvor LMI skulle velge en leverandør til sine nye nettsider.

Tidligere hadde LMI en nettløsning for publikum og en annen løsning for medlemmer. Det var et ønske å ha dette innenfor samme løsning, men med en medlemsside med innlogging (ekstranett).

HELLI har nå utviklet dette i en løsning som gjør at LMI slipper å jobbe på ulike plattformer. De 60 medlemsbedriftene i LMI har i underkant av 4000 ansatte i Norge. Samtlige av de ansatte i selskapene får tilgang til ekstranettet til LMI og mange er svært aktive brukere.

Mange ønsker skal tilfredsstilles, likevel må man prioritere skal man oppnå en brukervennlig nettside. Vi gjorde derfor et forprosjekt med kvalitative og kvantitative undersøkelser. Dette skaffet oss innsikt i hva deres målgruppe faktisk er ute etter på nettsiden, som vi brukte for å skape designet til nettsiden.

Selv om siden er stor, har den likevel svært gode resultater i tester rundt universell utforming, både på mobil og til PC.

HELLI takker LMI for et spennende oppdrag og vi gleder oss til fortsettelsen!

this work was shared 0 times
 000