Vi gratulerer Lise!

By HELLI - Admin 9 år ago
Home  /  Blogg  /  Vi gratulerer Lise!

Team Helli ønsker å gratulere Lise med en meget solid avslutning på læretiden. Lise er vår andre lærling som fullfører læretiden hos oss med toppkarakteren «Bestått meget tilfredsstillende». Lise hadde jo allerede en bachelorgrad innen medieproduksjon og design før hun tok fatt på læretiden som mediegrafiker hos oss. Vi har altså med å gjøre en kunnskapsrik dame.

Dette skrev Lise når hun begynte hos oss: Jeg har sterk tro på at en jobb hos dere vil gi meg mange utfordringer som jeg kan tilegne meg mye kunnskap fra, da spesielt på det praktiske planet. Og fortsatte slik: For å oppnå et godt resultat innen visuell kommunikasjon tror jeg det er viktig at produktene er gjennomtenkte både på et strategisk og et praktisk plan, og at jeg derfor vil ha mye å tilføre til deres bedrift.

Dette måtte jo bare gå bra!

Category:
  Blogg
this post was shared 0 times
 000