Vi har lansert 2 nye websider!

By HELLI - Admin 9 år ago
Home  /  Blogg  /  Vi har lansert 2 nye websider!

Vi har nå lansert 2 nye websider og flere er på gang. Under arbeidet med prosjektene er det lagt stor vekt på enkel og intuitiv navigering. Det er av største betydning at de som besøker sidene raskt får svar på hva man kan forvente å finne av informasjon. Alle våre siter er selvsagt søkemotoroptimalisert. Se www.birkebeinern.no og www.gronvoldmaskin.no

Se www.birkebeinern.no
Denne siden er laget for en velforening for hytteeiere på Sjusjøen og inneholder en rekke funksjoner. Bla.a er den programmert med mulighet for å gi mulighet for å kommentere aktuelle artikler via blogg. Likeså har styret egen login. Her ligger styrereferater og protokoller. Dette gjøre det enklere for neste styre å overta stafettpinnen.
Sidene har ogå et godt system for lansering av nyheter.

HELLI - Visuell kommunikasjon lagde nettsider for Grønvold Maskinservice AS

Se www.gronvoldmaskin.no

Dette er andre generasjon web-side levert av oss. Grønvold Maskin er en vesentlig leverandør av maskiner og elektroverktøy. Nettsiden er en viktig salgskanal. For denne kunden er det viktig å ha oppdatert informasjon om de mange salgskampanjer, så her har vi kaget en kampanjemodul i toppbanneret, slik at salgskampanjene til enhver tid er tydelige. Vi gratulerer Grønvold Maskin med et kjempesalg av snøfresere i vinter.

Category:
  Blogg
this post was shared 0 times
 000