Webdesigntrender for 2017

By HELLI - Admin 5 år ago
Home  /  Blogg  /  Webdesigntrender for 2017

Nettet er i stadig endring og hvert år kommer det nye trender. Noen tidligere trender forsvinner og andre får et mer solid fotfeste. Her er noen av trendene vi tror på i 2017.

Fokus på innholdet

I årevis har nettsider fått flere elementer. Det har vært mye som skal få plass; sidemenyer, delingsknapper, påmeldingsbokser, pop-ups og egenannonser. Alt dette har tatt mer og mer plass og tatt oppmerksomheten bort fra det brukeren ofte leter etter, nemlig godt innhold.

I 2017 kommer vi til å se at flere vil forenkle og «rydde» hjemmesidene sine. Det vil bli færre distraksjoner og det gode innholdet vil få mer plass.


En god innholdsstrategi sikrer et brukervennlig design

Webdesign blir mer spennende

Vi har nådd et punkt der det flate, rene designet som har vært trendy i flere år har gjort at mange nettsider er blitt veldig like hverandre.I år kommer vi til å se større variasjon i bruk av typografi og farger og detaljer som vil gi mer unik og spennende design.

Forenklet navigasjon

Vi er virkelig i mobilens tidsalder og vi surfer like mye på mobil som på PC. Dette gjør at mobil navigasjon blir overført til «desktopvisningen» av nettsiden. Dette gjøres enten i form av store og tydelige knapper eller at man holder antallet menypunkter til et minimum.


Spesielt mobiltilpasset navigasjon gir en god brukeropplevelse

Kjøpebilder er ut

Vi ser en positiv utvikling der kundene ønsker å få tatt gode bilder til nettsidene sine. Unike bilder er fantastiske identitetsbærere og man er sikker på å skille seg ut fra konkurrentene.

Vår kunde Lia Trening bruker gode bilder. Det gir et riktig og godt inntrykk av bedriften.

Category:
  Blogg
this post was shared 0 times
 000